hidden link to open translation fancybox Chat message in jgrowl This will cause to load any partial page in a fancybox within the iframe This will cause to load any partial page in a fancybox within the iframe and reload after closing

En översikt av vad deltagaren kan se på U-CARE-portalen

 • Hem

  Hem

  Denna sida innehåller en översikt av de ämnesområden som finns att tillgå i plattformen. Deltagarna får på denna sida tillgång till psykoedukativt material i form av ljudsatta powerpointpresentationer och tillhörande fördjupningsmaterial i form av texter, filmer och relevanta länkar.
 • Quiz

  Frågeformulär och hemuppgiftsrapportering

  Svar på frågeformulär och inrapportering av genomförda hemuppgifter samlas in på internet-plattformen. Det finns stöd för flera olika typer av frågor. Dessa data kan sedan bearbetas och användas som forskningsmaterial.
 • Library

  Biblioteket

  Deltagarna har tillgång till en funktion som kallas Biblioteket. Materialet i biblioteket presenteras i form av powerpointföreläsningar, fördjupningar i form av texter samt relevanta länkar. Biblioteket är indelat i olika avdelningar där varje avdelning behandlar ett visst område, till exempel smärta eller sömnproblem.
 • Media

  Mediafiler

  Ljud, bild och videofiler används i programmet tillsammans med text och frågor.
 • AskQuestion

  Frågor och svar

  På denna sida kan deltagarna läsa frågor och svar samt ställa frågor till oss som jobbar med programmet. Vi besvarar generella frågor om olika följder av sjukdomen och dess behandling.
 • Forum

  Forum

  I forumet kan deltagarna diskutera olika ämnesområden genom att antingen skapa nya diskussioner eller delta i diskussioner som påbörjats av andra deltagare. Forumet är indelat i de ämnesområden som också behandlas på andra sidor på plattformen.
 • Logbook

  Loggboken

  Loggboken kan antingen användas som en offentlig blogg som kan läsas av andra deltagare eller som en privat dagbok. Detta väljer deltagaren själv vid varje inlägg.
 • Chat

  Chatt

  På chatten kan deltagarna chatta med varandra antingen offentligt eller privat.
 
U-CARE-portalen använder tillfälliga webbkakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera bra för dig. Genom att göra inställningar i webbläsaren kan du neka webbplatsen att lämna en webbkaka. Det innebär att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar.
OK